Skip to main content

Hållbara träemballage

JGA Emballage erbjuder ett brett sortiment av träemballage i olika dimensioner och utföranden. Vi levererar både standardemballage och specialanpassade logistiklösningar till en mängd olika branscher och företag runtom i Sverige.

Emballageproduktion

Träemballage – flexibelt, hållbart och kostnadseffektivt

I vårt breda produktutbud finner du en mängd olika träemballage i olika dimensioner. Vi levererar snabbt och kostnadseffektivt – alltid i linje med våra kunders högt ställda kvalitetskrav. Vår långa erfarenhet har format och optimerat våra produktionsprocesser, vilket möjliggör effektiva och konkurrenskraftiga emballagelösningar för varje behov.
Träemballage staplat på varandra i produktionen

Lastpallar

Lastpallar är en oumbärlig emballagelösning vid materialhantering och transport. Rätt val av lastpall kan därför göra stor skillnad i effektivitet och bli en kostnadsbesparing för din verksamhet. Vi tillverkar lastpallar i olika dimensioner och utföranden. Vårt breda standardutbud kompletteras av specialpallar och kundanpassade lösningar. Alla våra lastpallar är tillverkade enligt högsta kvalitetsstandard och gjorda för att hålla under en lång tid framöver.

Vårt breda sortiment av lastpallar inkluderar:

  • EUR-pall
  • ISO-pall
  • Helpall
  • Halvpall
  • Engångspall
  • Specialpall

Kundanpassade träemballage för specifika behov

Vi har lång erfarenhet av kundspecifika emballagelösningar, och tillsammans med våra kunder tar vi fram en passande emballagelösning för varje behov. Vår flexibla produktion hanterar både specialemballage i större och mindre serier, och vi samarbetar nära våra kunder för att utveckla kostnadseffektiva och anpassade lösningar. Oavsett om det handlar om enklare träemballage för engångsbruk eller mer omfattande logistiklösningar, kan vi hjälpa dig.

Lådor i trä och plywood

Lådor är en mångsidig emballagelösning. Våra trä- och plywoodlådor kan exempelvis användas som presentförpackningar eller exportemballage, och de passar både som engångsemballage och för permanent bruk. De kan också anpassas med en mängd olika inrednings- och beklädningsmöjligheter för att passa dina behov.

Trähäckar

Våra trähäckar är en enkel och kostnadseffektiv emballagelösning som effektiv skyddar ditt innehåll. Lösningen består av en lådkonstruktion täckt med glest monterade brädor. Trähäckarna anpassas utifrån användningsområde och behov, och blir en konkurrenskraftig och passande emballagelösning för många tillfällen.

Manuell produktion av hållbara träemballage

Butiksställ och säljställ

Låt din butiksmiljö förmedla en genuin känsla av hållbarhet. Vi tillverkar högkvalitativa säljställ och butiksställ i trä enligt specifika önskemål och behov. I nära dialog med kunden konstruerar vi skräddarsydda och optimala förvaringslösningar. För att du ska känna dig trygg tar vi alltid fram prototyper innan produktion. Ett hållbart och långsiktigt val för varje butiksmiljö.

Kontakta oss när det gäller träemballage

Porträttbild Dragan Petkovic

Dragan Petkovic

Platschef
Porträttbild Niklas Karlsson

Niklas Karlsson

Planering / Försäljning
Porträttbild Fredrik Parai Högfors

Fredrik Parai Högfors

Kundsupport / Planering
Porträttbild Tommy Svensson

Tommy Svensson

Logistik / Underhåll

© Copyright JGA | Integritetspolicy | Visselblåsare