Skip to main content
Bild på Nathalie Pereyra, ekonom på JGA

Möt Nathalie – Ekonomen där ingenting är omöjligt

Nathalie är ekonomen som brinner för förändringsarbete och där ingenting är omöjligt! Hon har ett stort driv och älskar att skapa effektiva och säkra processer. Dessutom väljer hon alltid att se saker och ting från den ljusa sidan.

Nathalie Pereyra började sin karriärsresa på JGA 2010, då som nyutbildad redovisningsekonom. Till en början arbetade hon som receptionist och ekonom, men har därefter vandrat vidare inom koncernen. Idag är hon utöver ekonom även projektledare för implementering av IT-system, och en starkt drivande kraft inom koncernens administration.

Att påverka sin arbetsroll

För Nathalie är ingenting omöjligt. Hon brinner för att skapa effektiva och säkra rutiner och administrativa processer, och hon älskar problemlösning!

Hennes roll är bred och ingen dag är den andra lik, något som Nathalie ser som positivt. Hennes breda roll och varierande arbetsuppgifter gör också att hon fått ett brett kontaktnät – både inom och utanför organisationen.

Hon är också positiv till att hon själv fått vara med och påverka sin roll inom företaget, där projektledning ligger henne varmt om hjärtat.

”Mitt jobb är väldigt varierande, både gällande arbetsuppgifter och de personer jag samarbetar med i de olika projekten. Eftersom jag är en driven person är det roligt att medverka i förändringsarbetet både när det gäller större och mindre projekt. Det är ett pågående arbete där det alltid finns utrymme för förbättring, vilket passar mig”, säger Nathalie.

Nära dialog mellan avdelningar

Att JGA är en plats där många olika kompetenser verkar tillsammans och nära varandra är något som Nathalie uppskattar. Det ger en god helhetsbild av hela koncernens verksamhet och en förståelse för de olika verksamhetsområdena. I sin roll har hon daglig kontakt med de olika avdelningarna och verksamheterna.

”Det nära samarbetet och den dagliga dialogen mellan koncernens olika verksamhetsområden och avdelningar är väldigt givande och gör att man får en bättre förståelse för verksamheten”, säger hon.

Framtidsbransch inom skog och trä

Att jobba som projektledare, som komplement till hennes ekonomtjänst, passar Nathalie ypperligt. Och att hon är drivande märks både på jobbet och privat, där hon alltid har nya projekt på gång.

”Jag har svårt för att säga nej, jag vill att saker och ting ska hända och bli gjorda! Känslan av att ha löst ett problem är det bästa som finns! Att dessutom få arbeta i en framtidsbransch och med en produkt som står i fokus – både vad gäller ekonomi och hållbarhet – är både händelserikt och spännande!”, avslutar Nathalie.

Ekonom är en av alla våra tjänster inom JGA-koncernen. Här är möjligheterna många och alla behövs. Vill du veta mer om hur det är att jobba på JGA?

Läs mer på vår karriärssida! ->

© Copyright JGA | Integritetspolicy | Visselblåsare