Skip to main content
Hjullastare med timmerstockar vid sågverket JGA i Linneryd.

Vi söker en hjullastarförare

Tjänsten är tillsatt.

Om tjänsten

Som hjullastarförare hos oss kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att förse sågen (grov- och klenlinjen) med timmer och kubb. Du kommer också att förbereda för inkommande timmer, lägga upp för bevattning och med traktor hålla rent runt sågintaget med mera. Du kommer att tillhöra enhet timmerplan bestående av fyra hjullastarförare som arbetar dag och/eller kväll samt två timmerlastbilschaufförer som arbetar tvåskift. Enheten leds av en av våra arbetsledare. Ordinarie arbetstid kommer att vara tvåskift. Varannan vecka dag måndag-fredag och varannan vecka kväll måndag-torsdag.

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har C2-kort. C3b-kort liksom tidigare erfarenhet av arbete som hjullastarförare inom sågverksindustrin är meriterande.

Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och bra på att planera och strukturera upp ditt arbete. Eftersom arbetet ställer krav på kommunikation ser vi att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor både inom och utom den egna enheten.

Om oss

JGA Skog AB är ett privatägt inköpsbolag vars huvuduppdrag är att förse sågverket i Linneryd med råvara. Vi köper in 650 000 m³ fub sågråvara varje år. Förutom inköp av råvara är vi skogsägarens partner och rådgivare i frågor kring certifiering, plantering, skogsvård och avverkning. Bolaget ingår i en koncern beståendes av fyra bolag med totalt ca 150 medarbetare. Koncernen omsätter ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år som huvudsakligen levereras via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa.

Vi är ett stabilt företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och utveckla verksamheten är viktig för oss! Kanske är du en av våra nya medarbetare!?

Ansökan

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor.

Du skickar din ansökan till jobbansokan@jga.se senast den 28 april.

OBS: Vi tillämpar löpande urval och kan därför komma att kalla till intervju under pågående ansökningstid. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Porträttbild Johan Gunnarsson

 

 

 

Johan Gunnarsson

Tel: 0470-76 11 17
E-post: johan.gunnarsson@jga.se

 

 

Porträttbild Johan Holgersson

 

 

Johan Holgersson

Tel: 0470-76 11 20
E-post: johan.holgersson@jga.se

© Copyright JGA | Integritetspolicy | Visselblåsare