Skip to main content
Tillverkning av hållbara träemballage

Spontanansökan JGA Emballage

JGA Emballage AB en av södra Sveriges ledande leverantörer och tillverkare av träemballage. Vi producerar standardpallar samt specialpallar och utvecklar nya lösningar inom affärsområdet träemballage.

JGA Emballage förfogar över tre högautomatiserade produktionslinjer för att säkerställa kostnadseffektiv pallproduktion i framför allt större serier. Vi hanterar pallar med dimensioner upp till 3,0 m x 1,6 m både i standardformat och i kundanpassade specialformat. Vi tillhandahåller också hörnkapning, hålborrning och hålförsänkning. Mindre produktionsserier, prototyptillverkning samt allt övrigt träemballage liksom lådor handspikas med samma goda kvalitet.

JGA Emballage AB omsätter drygt 40 MSEK och sysselsätter ca 30 anställda. Bolaget är ett helägt dotterbolag till O M Andersson AB, där även sågverket J G Anderssons Söner AB ingår.

Är du intresserad av att jobba inom ett privatägt bolag med framåtanda och korta beslutsvägar så är du välkommen med en spontanansökan. Är du driven och målinriktad och trivs med att jobba i grupp så kan du vara av intresse för oss.

Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad och trivs med att jobba i grupp och uppnå satta mål.

Tveka inte att ringa om du har frågor om tjänsten.

Skicka din ansökan till dpe@jga.se
Märk ditt mejl med ”Spontanansökan”.

 

Kontaktperson 

Porträttbild Dragan Petkovic

 

 

 

Dragan Petkovic
Platschef, JGA Emballage
0478-462351

© Copyright JGA | Integritetspolicy | Visselblåsare