Skip to main content
Sågverksoperatör med hörselkåpor

Vi söker sågverksoperatörer

Tjänsten är tillsatt. Du hittar alla våra lediga tjänster på vår karriärsida

Om tjänsten

Eftersom vi kommer att utöka produktionstiden under en period söker vi nu tre sågverksoperatörer till vår verksamhet i Linneryd! Som sågverksoperatör hos oss utgör du en viktig del i vår produktionskedja inom sågverket. Du kommer att arbeta som operatör inom justerverk och hyvleri, vilket innebär att du kommer att arbeta med produktionen av våra trävaror där en stor del av arbetet innebär att övervaka en automatiserad process.

Vi kommer att köra ett tillfälligt extra skift ständig natt inom justerverk och hyvleri med ambitionen att inleda arbetet den 20 maj. Vi behöver därför utöka bemanningen med både sågverksoperatörer och truckförare (se separat annons). Vi avser att mixa skiften med en blandning av så väl nya som rutinerade medarbetare inom varje skift. Dels för att säkra produktionen, dels för att du som ny ska ha tillgång till kollegor som känner till verksamheten och våra rutiner. Vi söker därför dig som är intresserad av att arbeta ständig natt ti-fr inkl varannan söndagskväll och/eller ständig dag må-fr.

Eftersom tjänsterna är tillsvidare men nattskiftet är tidsbegränsat behöver du vara införstådd med att så väl arbetstider som avdelning kan komma att förändras över tid.

Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

Om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom processindustrin. Tidigare erfarenhet av arbete inom sågverk är meriterande.

Som person är du strukturerad, ordningsam och bra på att kommunicera och samarbeta. En positiv inställning, ett gott bemötande och ett serviceinriktat förhållningssätt är för dig en självklarhet! Du är nyfiken, har lätt för att ta till dig information och lära nytt. Du vill utvecklas i din roll men och bidra till utveckling och förbättring av verksamheten i stort. Du är flexibel och hjälper gärna dina kollegor så väl inom som mellan teamen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

J G Anderssons Söner AB är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Bolaget ingår i en familjeägd koncern beståendes av fyra bolag med totalt ca 150 medarbetare. Vi omsätter totalt ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år som huvudsakligen levereras via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa. Sågverket startades 1928 och drivs idag av fjärde generationen Andersson.

Vi omfattas av kollektivavtal.

Vi är ett stabilt och växande företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och bidra till att utveckla verksamheten är viktig för oss! Kanske är du en av våra nya medarbetare!?

Ansökan

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor.

Du skickar din ansökan till jobbansokan@jga.se senast den 19 maj. Ange referens Ansökan Sågverksoperatör i din ansökan.

OBS: Vi tillämpar löpande urval och kommer därför att kalla till intervju under pågående ansökningstid. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Porträttbild Magnus Ragnarsson

 

 

Magnus Ragnarsson
Produktionschef

Tel: 0470-76 11 89
E-post: magnus.ragnarsson@jga.se

© Copyright JGA | Integritetspolicy | Visselblåsare