Skip to main content
Truckförare i trucken i samtal med kollega utanför trucken.

Vi söker truckförare

Tjänsten är tillsatt. Du hittar alla våra lediga tjänster på vår karriärsida.

Om tjänsten

Eftersom vi kommer att utöka produktionstiden under en period söker vi nu tre truckförare till vår verksamhet i Linneryd! Som truckförare hos oss utgör du en viktig del i vår produktionskedja inom sågverket. Du kommer att köra truck inom justerverk och hyvleri men i arbetet ingår också truckkörning inom och mellan andra enheter i verksamheten.

Vi kommer att köra ett tillfälligt extra skift ständig natt inom justerverk och hyvleri med ambitionen att inleda arbetet den 20 maj. Vi behöver därför utöka bemanningen med både truckförare och sågverksoperatörer (se separat annons). Vi avser att mixa skiften med en blandning av så väl nya som rutinerade medarbetare inom varje skift. Dels för att säkra produktionen, dels för att du som ny ska ha tillgång till kollegor som känner till verksamheten och våra rutiner. Vi söker därför dig som är intresserad av att arbeta ständig natt ti-fr inkl varannan söndagskväll och/eller ständig kväll må-to.

Eftersom tjänsterna är tillsvidare men nattskiftet är tidsbegränsat behöver du vara införstådd med att så väl arbetstider som avdelning kan komma att förändras över tid.

Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har truckkort B. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som truckförare av större truckar inom industri. Tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck är meriterande. Du har god datavana.

Som person är du strukturerad, ordningsam och bra på att kommunicera och samarbeta. En positiv inställning, ett gott bemötande och ett serviceinriktat förhållningssätt är för dig en självklarhet! Du är nyfiken och vill lära och utvecklas i din roll, bidra till utveckling och förbättring av verksamheten samt är flexibel och hjälper gärna dina kollegor så väl inom som mellan teamen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

J G Anderssons Söner AB är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Bolaget ingår i en familjeägd koncern beståendes av fyra bolag med totalt ca 150 medarbetare. Vi omsätter totalt ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år som huvudsakligen levereras via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa. Sågverket startades 1928 och drivs idag av fjärde generationen Andersson.

Vi omfattas av kollektivavtal.

Vi är ett stabilt och växande företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och bidra till att utveckla verksamheten är viktig för oss! Kanske är du en av våra nya medarbetare!?

Ansökan

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor.

Du skickar din ansökan till jobbansokan@jga.se senast den 19 maj. Ange referens Ansökan truckförare i din ansökan.

OBS: Vi tillämpar löpande urval och kommer därför att kalla till intervju under pågående ansökningstid. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Porträttbild Magnus Ragnarsson

 

 

Magnus Ragnarsson
Produktionschef

Tel: 0470-76 11 89
E-post: magnus.ragnarsson@jga.se

© Copyright JGA | Integritetspolicy | Visselblåsare